Dübörög az MSZP kampány, a csapból is hazugság folyik

Elkezdődött a 2010-es országgyűlési választások kampányának időszaka. Mostantól elvileg mindenki anyázik mindenkit, akit politikai riválisának tart. Persze kérdés, hogy a nyilvánosságra került nyilatkozatoknak mennyi a valóság tartalma.

Az MSZP hazugsági mutatója túlhaladta a tolerálható mértéket, lassan már a kötőszavakat és névelőket sem hiszem el akkor, ha ehhez a párthoz tartozó politikus szájából hallom. Egyszerűen hihetetlen, hogy mit engednek meg maguknak. Dúlnak a korrupciós botrányok, lopás, sikkasztás, végkielégítés és az ilyen ügyekben szereplő politikusok előkelő helyeken szerepelnek az MSZP listáin. Mintha mi sem történt volna. Az ifjú padavan, Mesterházi Jedi Attila (mestere Gyurcsány Ferenc) érzi ugyan az erőt, de tovbbra is Kaja Ibrahimmal kampányol, mert nincs más a fegyvertárban.

Nyolc éve volt az MSZP politikusainak, hogy bizonyítsanak. De helyette kilopták a szemünket, nem csináltak semmit, és egyébként is elkúrták (öszödi igazszágbeszéd). Viszont végkielégítették magukat, baráti körüket és azok hozzátartozóit (Hunvald effektus).

Egészségügy: Korházak bezárása, vizitdíj bevezetése, automaták és széfek megvásárlása majd kidobálása, orvosok lehetetlen helyzetbe hozása, lejáratása, kilómeéteres várólásták, nővérhiány, orvoshiány, műszerhiány, fecskendőhiány, felírható gyógyszerek listája (a szabadpiac jegyében), orvosok büntetése ha sokat és drágát ír fel (beteg érdeke nem számít). 
Szép volt Fletó, ezt is elkúrtátok.

Oktatás: Hát ez sem semmi. Falusi iskolák ellehetetlenítése, bezárása, sulinet gyenge szolgáltatás méregdrágán, digitális táblák beszerzése a piaci ár kétszereséért, amikor az iskolafenntartási költségekre nincs fedezet, központosított közbeszerzés lízing rendszerben háromszoros áron, az oktatási rendszer össze-vissza alakítása, a szakképzés szétverése, a TISZK rendszer átgondolatlan bevezetése, használhatatlan OKJ tematikák súlyos pénzekért (keressenek a haverok), bolognai folyamat (már látszik, hogy ez is kész csőd). 
Szép volt Fletó, ezt is elkúrtátok.

Nyugdíj: Az MSZP szavazótáborának jelentős részét a nyugdíjas korúak teszik ki. Ezért létfontosságú az idős szavazók visszaszerzése a "szocialisták" számára. Ennek érdekében kivetkőzve emberi méltóságukból a hazugságok tömkelegét zúdítják szegény nyugdíjasokra. Elvették a 13. havi juttatást (azt mondják megtehették, mert ők adták), érdekes felfogás. Bevezették a nyugdíjprémiumot (ezt az 5%-os áfaemelés helyből elviszi). Arról vizionálnak, hogy a Fidesz mit fog a nyugdíjasokkal csinálni. Miközben nyolc év alatt saját bevallásuk szerint is hazudtak éjjel-nappal, és nem csináltak semmit. Szép volt Fletó, jól elkúrtátok az egész gazdaságot :(

 

Szerző: Melega Kálmán  2010.01.22. 08:55 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://melegakalman.blog.hu/api/trackback/id/tr521692097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsírzselé 2010.01.22. 20:53:47

és akkor a területszerzési, ingatlanfejlesztési lobbikról még nem is szóltál. Egy egész húzóiparág áll a felügyeletük alatt. De ez sajnos így van. A kisembertől lehet nagyot lopni, mert az még az igazával sincs tisztában. Ha esetleg mégis akkor arra is kialakult protokol van már kitaposva az elnyomó azaz igazsászolgáltató szerveken keresztül is...

Melega Kálmán 2010.01.22. 22:13:23

@zsírzselé: nem törekedtem teljességre, túl hosszú lett volna
süti beállítások módosítása